Brudehår Og Opsætning

Brudehår og brudepåsætning Brønderslev

Brudehår og brudepåsætning – Skal du giftes? Hos Deres Frisør & Klippeakademiet laver vi det smukkeste brudehår og brudeopsætninger. Hos os kan vi garantere, at du ikke får en dårlig hårdag, og slet ikke på din bryllupsdag! Vi kan samtidigt også tilbyde en makeup, der sidder lige i skabet.

Hos Deres Frisør & Klippeakademiet elsker vi at have brude i salonen – vi afsætter god tid, og kan altid lave prøveopsætninger, hvor vi snakker om  din stil, ønsker, hår og makeup.

Det er vigtigt for os at sørge for, at dit hår og makeup kommer til at stråle mindst lige så meget som din brudekjole og dig. Det er DIN dag, og vi vil gøre alt for den bliver helt, som du har drømt om. Med vores erfaring med brudeopsætninger og makeup, håber vi på, at vi kan hjælpe dig til at få den skønneste dag. 

Hos Deres Deres Frisør & Klippeakademiet holder vi os opdateret på nye trends af brudehår og brudepåsætning. Vi kan selvfølgelig også lave klassiske, romantiske, boheme m.m. – Ja, der er ikke noget, vi ikke kan indenfor brudeopsætninger. Det vigtigste er, at det hele passer sammen med kjole, brudehår og makeup, så alt lever op til dine forventninger.

Vi kan selvfølgelig også tage hånd om din kommende mand. 

Vi laver det du ønsker

Om du ønsker noget trendy, klassisk, boheme, romantisk eller en helt anden stil, lover vi, at du ikke går herfra utilfreds – vi garanterer også, at dit hår holder længe på din store dag. 

Det er vigtigt for os, at du føler dig som den smukkeste på jorden . Vi ved, at det betyder meget for dig på din dag. Hvis du vælger os, vil du absolut ikke fortryde det – brudehåret og brudeopsætningen SKAL være perfekt.

Så tøv ikke – kig ind og få en uforpligtende snak om din store dag. Hos enten Deres Frisør eller i Klippeakademiet. Her venter en god oplevelse med glade frisører.