Hårfarvning

Hårfarvning Brønderslev

Hårfarvning Brønderslev. Her får du den bedste rådgivning om din næste hårfarve hos Deres Frisør & Klippeakademiet. Kig ind, det koster ikke noget.

Ønsker du en ny farve, så vi altid parate til at hjælpe dig –  vi laver alle former for hårfarvning, og intet er for vildt. Vi laver alt fra traditionelle hårfarvninger til det mere vilde.  Vores hårfarvning bevarer sin glans, holder længe og kommer i de flotteste italienske farver.

Til dig der har lyst til nogle vilde farver, farver vi også med Elumen farver – vi tilbyder selvfølgelig både bundfarve, toning, reflekser, Bayalage, Ombre. Har du selv været igang med at farve hår, og det ikke levede op til dine forventninger, ordner vi også gerne det, så du bliver tilfreds med dit hår igen. Vi er din garanti for en flot farve, der passer til netop dit ønske og din personlighed. Kun fantasien sætter grænser.

En stil der passer til dig

Hos Deres Frisør & Klippeakademiet lægger vi stor vægt på din personlige stil og hårets nuværende tilstand – Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig for så du får et smart nyt look.

For at toppe det,  afslutter vi med hårmaske i vaskestolen

Hos Deres Frisør & Klippeakademiet er det vigtigt for os at lave gode resultater. Derfor ved vi, at du kan få lækkert hår, der passer til din stil hos os. Vi er også miljøbevidste med vores valg af produkter. Derfor kan du med god samvittighed få farvet dit hår hos os.

Vores hårfarve behandlinger kommer i alle prisklasser,  så man kan vælge både farve hos udlærte frisører og/eller hos juniorstylister

Vi har et væld af kure og farvebomber, blandt andet Colorbomb, Moviecolor, Hermes og Amethyst og de findes i alle farver

Hos Deres Frisør & Klippeakademiet er det vigtigt, at vi rammer netop din ønskede farve. Vi er din garanti for virkelig god kvalitet både hos din udvalgte frisør på salonen samt produkterne vi benytter til din hårbehandling.