Herreklip

Herreklip Brønderslev

Herrefrisør og Herreklip i Brønderslev – Trænger du til en klipning – så kig forbi Deres Frisør eller Klippeakademiet i Brønderslev

Er du til mode, trends og fedt hår, eller ønsker du en traditionel klipning? Så kig forbi Brønderslevs gladeste og mest prisvindende frisørsalon. Vi kan hjælpe dig med en helt ny frisure, eller en opfriskning af din gamle. 

Skal du have en helt ny frisure, så lytter vi til dine behov og rådgiver dig til den bedste løsning – der er nemlig mange muligheder som mand. Husk på at din frisure signalerer, hvem du er som person. Derfor er det vigtigt, vi sammen finder den helt rigtige frisure til dig.

Som herrefrisør rådgiver vi naturligvis om herreklipning og de styling muligheder og produkter der findes og tænker der er bedst for dig og dit hår. 

Salonen har en lang række af de bedste og lækreste produkter til dit hår – Vi garanterer altid minimum samme pris på produkterne i salonen som du kan finde et tilsvarende produkt til på internettet.

Husk også at, vi gerne klipper dit skæg, hvilket vores personale har stor erfaring med. Læs mere HER om vores barbering.

Hos salonen har alle frisørerne 4 års uddannelse og når du eventuelt bliver klippet af en juniorstylist, er det altid under kyndig vejledning af en uddannet frisør. vælg derfor trygt Deres Frisør & Klippeakademiet

Er du klar til til at komme ned og få en god oplevelse? Så bestil nu din næste tid her på hjemmesiden hos os HER.