Paryk

Brønderslev

Paryk Brønderslev

Paryk Brønderslev – Hos Deres Frisør & Klippeakademiet mener vi, at alle har ret til smukt hår. Derfor kan vi i salonerne tilbyde stor variation af parykker. Vi kan tilbyde parykker til alle kvinder, mænd, unge som gamle.  Vores parykker er i topkvalitet. Man ikke vil kunne se forskel på almindeligt hår og en paryk fra os.

Udbuddet af parykker idag er helt enormt, at vi med garanti kan finde en løsning, du vil blive glad for. Vi lytter til dit behov og ønsker, om det så handler om farve, styling, volumen, længde m.m. 

Hos Deres Frisør & Klippeakademiet er du centrum. Du vil blive taget godt imod og mødt med omsorg – Vi vil gøre alt for, du får en god oplevelse. 

Vi står altid klar til, at hjælpe og rådgive dig igennem forløbet.

Tilskud til paryk

Det kan være rigtigt hårdt at miste sit hår. Heldigvis kan du søge om tilskud til en paryk, hvis du er i den uheldige situation. Her hos Deres Frisør & Klippeakademiet forstår vi godt, at det kan være en vanskelig situation for dig. Vi støtter og vejleder dig.

En frisure, fortæller meget om hvem man er som person, og derfor vil vi meget gerne hjælpe – Så du kan føle dig helt som dig selv igen.