Permanent

Permanent Brønderslev

Permanent Brønderslev hos Deres Deres Frisør & Klippeakademiet – Kan du få behandlet alle typer af hår – om det så er handler om krøller eller bevægelser i håret, så er vi der til at hjælpe dig. 

Du vil blive vejledt, så du kan få dine ønsker og forventninger opfyldt, alt efter længde og tykkelse på dit hår – vi finder sammen en løsning, der passer til dig.

Du kan få en kur hos os, der er perfekt til at anvende med permanente krøller. Til kuren bruger vi Olaphlex, Niophlex og/eller Omiphlex, som gør dit hår genopbygges indefra, og derfor styrkes, så du bliver super glad for dit nye look. 

Når du har fået permanent, er det meget vigtigt, du bruger den helt rigtige shampoo til krøllet hår. Det samme gælder conditioner og kur. Til styling skal man have en softstyler til sin føn og selvfølgelig nogle produkter, så som krøllecreme, skum osv..

Prisen på permanentbehandling varierer alt efter hårtype/tilstand, hårlængde og behandlingstypen. Er du i tvivl om dit behov, kommer du bare ned til salonen, så kigger vi på det.

Du får den bedste behandling til dit hår og har du brug for råd og vejledning, så tager vi gerne en snak om dit hår er egenet til permanente krøller. 

Er du klar til til at komme ned og få en god oplevelse? Bestil nu din næste tid her på hjemmesiden hos os til selvforkælelse.