Brønderslev

Dameklip

Vi hjælper dig med at signalere, hvem du er som persontype – og gør alt for for at leve op til dine forventninger. Hos Deres Frisør & Klippeakademiet er vi meget bevidste om, at din frisure afspejler din personlighed. Den skal udstråle netop det, som du ønsker at omverdenen skal se.


Vi gør vores bedste for at forstå dine ønsker og behov, således du får en kvalitets klipning selvfølgelig af faguddannet frisører eller juniorstylister, der udstråler vores faglige stolthed.


Hos Deres Frisør & Klippeakademiet holder vi altid øje med de nyeste trends. Vi deltager løbende i kurser, træner løbende i salonen. Udover det deltager salonen i konkurrencer med nogle af de bedste frisører i branchen.


Om du er langhåret eller har lyst til en korthåret frisure, så rådgiver vi dig om de forskellige muligheder. Skal du ikke have lavet den helt store forandring? Så kig ind på en af vores saloner og få professionelt hjælp og god vejledning. Vi går meget op i, at kunne skabe den gode fornemmelse samt tryghed for dig og ikke mindst et godt resultat, når du forlader salonen.


Prisen hos Deres Frisør & Klippeakademiet varierer efter behandling. Ligeledes om klipningen er fra en juniorstylist, hvor du kan spare op til 30 % eller en af vores fagudlærte frisører. Priserne finder på på vores online booking platform.


Hvis du føler dig klar til forkælelse og god service, så tøv ikke og bestil allerede din næste tid hos Deres Frisør & Klippeakademiet.