Brønderslev

Reflekser

Vi lytter til dine ønsker og fortæller hvad trenden er lige nu, og sammen finder vi målet for dit nye look. Prisen afhænger af længde, tykkelse, din nuværende hårfarve, dine ønsker. Kig indenfor i butikken så finder vi den rigtige pris og løsning til dig. Vi elsker glade og tilfredse kunder og vi har selvfølgelig altid tid til en lille snak om netop dit hår. Vi serverer altid kaffe, the, cacao, et glas eller en kold øl. Selv om vi hygger og elsker at servicere dig hos Deres Frisør & Klippeakademiet, får du en første klasses behandling af faglærte frisører eller juniorstylister, når du gerne vil spare op til 30%.


Kræver dit hår pleje, når vi farver? Vi bruger Olaphlex, Niophlex og Omiphlex. Det gør dit hår lækkert og genopbygger håret indefra, så din farvning og reflekser holder længere..


Med Olaphlex, Niophlex og Omniphlex har du muligheden for at give dit hår det bedste resultat. Der findes selvfølgelig kure til disse phlexer, der anbefales til hjemmebrug som du naturligvis kan købe i salonen. Besøg os og få de flotteste reflekser i byen.


Til hjemmebehandling har vi produkter til videresalg – lækre hårkure, farvebomber og du går ikke ud fra salonen uden en viden/rådgivning om, hvad du skal gøre for bedst at bevare din hårfarves intensitet og blankhed.


Der er absolut ingen købetvang – men ønsker du et produkt med hjem til hjemmebehandlingen, kan vores priser på produkterne altid matche den billigste pris du kan finde på internettet, på et tilsvarende produkt.