Brønderslev

Make UpDeres Frisør & Klippeakademiet har den lækreste make up serie fra Bodyograhic. Vi har alt i mascara og browextender fra Divaderme.


Hvis du ikke har prøvet produktet Browextender, så skal du ind og prøve det – det koster ikke noget at prøve det. Produktet udfylder dine bryn naturligt og man bliver totalt afhængig af det. Alle vores kunder, der har prøvet dette produkt, har ikke fortrudt det.


Hvis du ikke kender produktet Primer, så synes vi du skal komme ned på salonen og prøve det. Det er et fantastiske produkt som udjævner urenheder, fregner og etc. Hvis du ikke er til den dækkende foundation, kan du godt bruge en primer uden – den gør huden silkeblødt.Du kan trygt booke tid til make up, hos Deres Frisør eller hos Klippeakademiet i Brønderslev, hvis du skal til fest, bryllup og etc. eller bare have en dag med flot make up.


Skal du giftes, klarer vi det hele med både make up og hår – vi elsker, at gøre folk festklare og vi er super dygtige til dette.


Hos Deres Frisør & Klippeakademiet, er vores mål at lære dig at lægge den perfekte make up, om du er til det extreme, naturlige eller noget midtimellem. Du kan også tage dine veninder med til et make up kursus – måske i forbindelse med en polterabend eller bare en hyggelig venindeaften.


Er du klar til til at komme ned og få en god oplevelse? Så bestil nu din næste tid her på hjemmesiden hos os.